Свинина з рисом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Апетитна маринована свинина гаситься з рисом і овочами. Запевнюю вас, нічого складного в процесі приготування немає. Виходить чудове ситне і ароматне блюдо до обіднього столу або на вечерю.
Перед вами - простий рецепт приготування свинини з рисом і овочами. Попередньо, замаринуйте м'ясо в спеціях, лимонному соці і білому вині. Потім м'ясо обсмажуємо з цибулею і морквою, додаємо зелень і відварений рис. Поливаємо сумішшю (якщо маринували) в якій маринувалося м'ясо і тушкуємо до готовності. Хай щастить!
- Мал - 1 склянок
- Свинина - 400 грам (маринована)
- Лук червоний - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Сіль і мелений перець - 1 За смаком
Рис відварити в підсоленій киплячій воді до готовності.
М'ясо обсмажуємо на вершковому маслі, до появи рум'яної скоринки.
Додаємо порізані цибулю і моркву, dolivaem 2-3 ст.Л. Води і тушкуємо під кришкою, приблизно 15 хвилин.
Додаємо порізану петрушку і тушкуємо ще 5 хвилин.
Додаємо на сковорідку відварений рис, перемішуємо і заливаємо сумішшю, в якій маринувалося м'ясо. Тушкуємо під кришкою 12-15 хвилин.
Смачного!