Рецепт Свинина з рисом і овочами фото

Свинина з рисом і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Свинина, Крупи
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Апетитна маринована свинина гаситься з рисом і овочами. Запевнюю вас, нічого складного в процесі приготування немає. Виходить чудове ситне і ароматне блюдо до обіднього столу або на вечерю.


Перед вами - простий рецепт приготування свинини з рисом і овочами. Попередньо, замаринуйте м'ясо в спеціях, лимонному соці і білому вині. Потім м'ясо обсмажуємо з цибулею і морквою, додаємо зелень і відварений рис. Поливаємо сумішшю (якщо маринували) в якій маринувалося м'ясо і тушкуємо до готовності. Хай щастить!

  • Мал - 1 склянок
  • Свинина - 400 грам (маринована)
  • Лук червоний - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Сіль і мелений перець - 1 За смаком
свинина з рисом і овочами - фото крок 1
Рис відварити в підсоленій киплячій воді до готовності.
свинина з рисом і овочами - фото крок 2
М'ясо обсмажуємо на вершковому маслі, до появи рум'яної скоринки.
свинина з рисом і овочами - фото крок 3
Додаємо порізані цибулю і моркву, dolivaem 2-3 ст.Л. Води і тушкуємо під кришкою, приблизно 15 хвилин.
свинина з рисом і овочами - фото крок 4
Додаємо порізану петрушку і тушкуємо ще 5 хвилин.
свинина з рисом і овочами - фото крок 5
Додаємо на сковорідку відварений рис, перемішуємо і заливаємо сумішшю, в якій маринувалося м'ясо. Тушкуємо під кришкою 12-15 хвилин.
свинина з рисом і овочами - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти