Свинина з перцем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Такий простий рецепт свинини з перцем і помідорами я відкрила для себе зовсім недавно, і дуже шкода. Адже страва готується на диво швидко, а за смаком - ну просто не передати словами, як соковитий!
Цей класичний рецепт свинини з перцем і помідорами цілком собі заслуговує на звання кращого доповнення до вечері або обіду! Тому що таке гаряча страва може скрасити навіть самий банальний гарнір, зразок рису або гречаної каші. Так що навіть не думайте, - обов'язково дізнайтеся, як приготувати свинину з перцем і помідорами, і обов'язково випробуйте цей рецепт у себе вдома, - komplimentami просто прийшов, обіцяю!
- Свинина - 500 грам
- Перець - 1 штука
- Помідор - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Базилік - За смаком
- Спеції - За смаком
1. М'ясо промиваємо, ріжемо шматочками, трохи обсушити і починаємо обсмажувати зі спеціями.
2. Додамо перець, нарізаний шматочками, і обсмажити все разом до готовності.
3. Тепер уже додамо помідори. Найкраще їх ошпарити, зняти шкурки, і подрібнити в пюре. Додамо, перемішаємо, і тушкуємо на маленькому вогні під кришкою.
4. У самому кінці додаємо подрібнений часник і базилік, і подаємо до столу! Смачного!