Свинина з овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Хочу з вами поділитися цікавим рецептом - свинина з овочами в мультиварці. Думаю він зацікавить багатьох, по-перше він італійський, а по-друге для мультиварки! обов'язково спробуйте!
Опис приготування:
Свинина з овочами в мультиварці на час закінчення програми стає м'якою і ніжною, з чудовим ароматом. Мені здається, що мультиварка готує як російська піч! Страви виходять дуже гармонійними, Якщо можна так сказати. Подавайте свинину з овочами, приготовлену в мультиварці з гарніром з картоплі, макаронів або рису.
Смачного!
- Свинина - 700-800 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Капуста брокколі - 500 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати продукти.
М'ясо порізати шматочками. В режимі "промінь" або"випічка" розігріти масло і смажити м'ясо 15-20 хвилин.
М'ясо має стати золотистим.
Цибулю порізати і натерти моркву.
Овочі додати до м'яса і ще смажити 15 хвилин.
До м'яса додати помідор, капусту брокколі, часник, перець і сіль. Доливаємо чашку води і ставимо програму"гасіння" в годину.
Смачного!