Свинина з овочами по-болгарськи
(покроковий рецепт з фото)
Обов'язково раджу приготувати це традиційне болгарське блюдо. Воно поєднує в собі і ніжне м'ясо, і пікантні овочі, і ароматний соус. Заходьте і знайомтесь з рецептом!
Блюдо традиційне болгарське, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування. Перець, помідори і запропоновані спеції відмінно поєднуються зі свининою. Смачного!
- Свинина - 700 грам
- Перець болгарський - 500 грам
- Помідор - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 500 грам
- Кейбер - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Перець чилі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Часник - 5 зубчиків
- Вино червоне - 100 мілілітрів
- Вода - 400 мілілітрів
- Петрушка - За смаком
1. Свинину помийте і наріжте кубиком.
2. Трохи обсмажте на сковороді.
3. Лук наріжте кубиками і обсмажте разом з м'ясом.
4. Додайте чабер, паприка, перець і сіль. Влийте воду і тушкуйте на невеликому вогні 30 хвилин.
5. Помідори наріжте кубиками, перець -соломкой.
6. Додайте в сковороду і тушкуйте близько години на невеликому вогні.
7. Смачного!