Рецепт Свинина з чорносливом фото

Свинина з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Фрукти, Яблука, Сухофрукти, Чорнослив, Свиняча корейка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід
Гарячі страви

Сухофрукти з м'ясом - поєднання, яке підкорило багато шлунків. Невелика жменю сушених фруктів може зробити м'ясо м'якше, подарувати йому неймовірний кисло-солодкий смак. Це яскраво видно в цьому рецепті.

Подивіться, як приготувати свинину з чорносливом. З одного боку, це блюдо вийшло оригінальним, адже в ньому замість звичних овочів використані фрукти, але вони так добре поєднуються, що це виглядає ідеально. Рецепт дуже простий, вам тільки потрібно все викласти в сковороду і дочекатися результату.

  • Свиняча корейка - 450 грам
  • Чорнослив - 12 штук
  • Біле вино - 300 мілілітрів
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Смородиновий джем - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Шпинат - За смаком (для подачі)
1
Для початку замочіть чорнослив у вині і залиште на 30 хвилин.
2
Поріжте свинина на шматочки середньої величини, товщиною в 1 сантиметр. Злегка відбийте.
3
Потім свинину обваляйте в борошні.
4
Розігрійте вершкове масло на сковороді і обсмажуйте свинину протягом 1-2 хвилин з кожного боку.
5
Влийте вино від чорносливу в каструлю і доведіть до кипіння. Потім додайте джем і готуйте 2 хвилини, додайте вершки, чорнослив і свинину. Гасіть блюдо хвилин 5 і подавайте в столу з обсмаженою на вершковому маслі шпинатом. Смачного!

Схожі рецепти