Свинина з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Сухофрукти з м'ясом - поєднання, яке підкорило багато шлунків. Невелика жменю сушених фруктів може зробити м'ясо м'якше, подарувати йому неймовірний кисло-солодкий смак. Це яскраво видно в цьому рецепті.
Подивіться, як приготувати свинину з чорносливом. З одного боку, це блюдо вийшло оригінальним, адже в ньому замість звичних овочів використані фрукти, але вони так добре поєднуються, що це виглядає ідеально. Рецепт дуже простий, вам тільки потрібно все викласти в сковороду і дочекатися результату.
- Свиняча корейка - 450 грам
- Чорнослив - 12 штук
- Біле вино - 300 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 25 грам
- Смородиновий джем - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 150 мілілітрів
- Лимон - 0, 5 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Шпинат - За смаком (для подачі)
1
Для початку замочіть чорнослив у вині і залиште на 30 хвилин.
2
Поріжте свинина на шматочки середньої величини, товщиною в 1 сантиметр. Злегка відбийте.
3
Потім свинину обваляйте в борошні.
4
Розігрійте вершкове масло на сковороді і обсмажуйте свинину протягом 1-2 хвилин з кожного боку.
5
Влийте вино від чорносливу в каструлю і доведіть до кипіння. Потім додайте джем і готуйте 2 хвилини, додайте вершки, чорнослив і свинину. Гасіть блюдо хвилин 5 і подавайте в столу з обсмаженою на вершковому маслі шпинатом. Смачного!