Свинина з чорносливом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Свинина з чорносливом в мультиварці - ароматне, трохи солодкувате, дуже ніжне блюдо. Приготована таким чином свинина виходить дивно м'якою і ніжною.
Рецепт свинини з чорносливом в мультиварці дуже простий, з ним з успіхом впорається навіть починаюча господиня. Кількість картоплі та свинини можете змінювати. Чим більше покладіть чорносливу, тим солодше буде блюдо. Чорнослив беріть без кісточок. Ця страва я готую ще й по-іншому: спочатку прямо в мультиварці я обсмажую цибулю і моркву, а потім вже кладу м'ясо і картоплю. Намагайтеся, щоб на дні все-таки було м'ясо, цибуля podvin'te і вставка зверху. Успіхів і приємного апетиту.
- Свинина - 500 грам
- Чорнослив - 500 грам
- Картопля - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль, прянощі - За смаком
Картоплю почистити, м'ясо помити і обсушити, чорнослив помити.
Свинину порізати на шматочки.
Мультиварку включити на режим "жарка" розігріти масло, викласти м'ясо.
Додайте чорнослив.
Зверху укласти картоплю, посипати спеціями.
Зверху викласти обсмажені цибулю і моркву. Ставимо на режим "гасіння" в годину.
Смачного!