Свинина в імбирному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
На обід або вечерю хочете що-небудь смачне і нескладне в процесі? Пропоную вам спробувати соковиту, апетитну і нереально смачну свинину в імбирному соусі з вершками. Рекомендую рецепт!
Опис приготування:
Ця страва припаде до душі багатьом. Воно готується швидко, всього за якихось півгодини. Воно ароматне і пікантне, в дусі азіатської кухні. З мінімальним набором інгредієнтів у вас вийде приголомшливий результат. Якщо ви хочете побалувати себе чимось новеньким, запам'ятовуйте рецепт!
- Свинина - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 1 скибочку
- Вершки - 200 мілілітрів
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Растельное масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції, Зелена цибуля - За смаком
- Соєвий соус - 2-4 Ст. Ложок
1. М'ясо вимийте, добре обсушити і відправте в морозилку на 15-20 хвилин.
2. Гострим ножем наріжте м'ясо тонкими смужками.
3. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом.
4. Очистіть і подрібніть цибулю.
5. І часник з імбиром.
6. На сковороду до обсмаженого м'яса викладіть цибулю.
7. Хвилин через 5 - імбир з часником.
8. Влийте соєвий соус. Смажте ще пару хвилин.
9. Додайте крохмаль.
10. Влийте вершки, додайте за смаком сіль і перець.
11. Гасіть м'ясо ще буквально 5 хвилин, помішуючи.
12. А перед подачею доповніть зеленою цибулею. Смачного!