Свинина, тушкована зі щавлем
(покроковий рецепт з фото)
У самий сезон щавлю добре приготувати його з м'ясом. Дуже добре поєднується щавель зі свининою і овочами. Блюдо за цим рецептом виходить не тільки привабливим і естетичним, але і дуже смачним.
У готовій страві фактурно проглядаються овочі і щавель. У поєднанні зі свининою щавель гармонує просто ідеально. Якщо хочете, можна додати картоплю, блюдо вийде ситніше і ще смачніше. Щавель надає не тільки кислоту, але і робить смак страви більш вираженим і пікантним.
Буде смачно, так що дивіться, як приготувати свинину, тушковану зі щавлем.
- Свинина - 500 грам (ребра)
- Щавель - 1 Пучков
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Крем - 150 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложок
- Сіль і спеції - За смаком
1. Для приготування цієї страви нам знадобиться свинина, щавель, овочі і сметана. Страву можна урізноманітнити картоплею або замороженими овочами.
2. У нас свинячі реберця на цей раз, і перед приготуванням я їх мариную в спеціях і рослинному (оливковій) маслі.
3. Обсмажуємо нарізані цибулю і моркву на рослинному маслі.
4. Потім додаємо свинячі реберця і обсмажуємо до рум'яного кольору. Додаємо сметану.
5. Заливаємо водою і тушкуємо близько 40 хвилин на слабкому вогні. Додайте спеції за смаком.
6. В самому кінці додайте нарізаний щавель і тушкуйте ще хвилин 10 хвилин. Щавлю не потрібно тривала термічна обробка, тому він завжди додається в кінці.