Рецепт Свинина, тушкована зі щавлем фото

Свинина, тушкована зі щавлем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина , Зелень , Щавель
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У самий сезон щавлю добре приготувати його з м'ясом. Дуже добре поєднується щавель зі свининою і овочами. Блюдо за цим рецептом виходить не тільки привабливим і естетичним, але і дуже смачним.

Опис приготування:

У готовій страві фактурно проглядаються овочі і щавель. У поєднанні зі свининою щавель гармонує просто ідеально. Якщо хочете, можна додати картоплю, блюдо вийде ситніше і ще смачніше. Щавель надає не тільки кислоту, але і робить смак страви більш вираженим і пікантним.

Буде смачно, так що дивіться, як приготувати свинину, тушковану зі щавлем.

  • Свинина - 500 грам (ребра)
  • Щавель - 1 Пучков
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Крем - 150 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложок
  • Сіль і спеції - За смаком
свинина, тушкована зі щавлем - фото крок 1
1. Для приготування цієї страви нам знадобиться свинина, щавель, овочі і сметана. Страву можна урізноманітнити картоплею або замороженими овочами.
свинина, тушкована зі щавлем - фото крок 2
2. У нас свинячі реберця на цей раз, і перед приготуванням я їх мариную в спеціях і рослинному (оливковій) маслі.
свинина, тушкована зі щавлем - фото крок 3
3. Обсмажуємо нарізані цибулю і моркву на рослинному маслі.
свинина, тушкована зі щавлем - фото крок 4
4. Потім додаємо свинячі реберця і обсмажуємо до рум'яного кольору. Додаємо сметану.
свинина, тушкована зі щавлем - фото крок 5
5. Заливаємо водою і тушкуємо близько 40 хвилин на слабкому вогні. Додайте спеції за смаком.
свинина, тушкована зі щавлем - фото крок 6
6. В самому кінці додайте нарізаний щавель і тушкуйте ще хвилин 10 хвилин. Щавлю не потрібно тривала термічна обробка, тому він завжди додається в кінці.

Схожі рецепти