Свинина, тушкована з ріпою
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще на гаряче, ніж ніжне, апетитне м'ясо з ловлення овочами? Якщо вам подобається така ідея обіду або вечері, тоді рекомендую запам'ятати і повторити в домашніх умовах рецепт.
Хочу показати вам, як приготувати свинину, тушковану з ріпою просто і дуже смачно. Ця страва чудово підійде на кожен день, адже воно поєднується з усіма гарнірами. В даному випадку блюдо гаситься на плиті, але можна використовувати і мультиварку, якщо вона є під рукою. Крім ріпи в рецепт чудово можна додавати будь-які овочі, які вам до душі. Спробуйте обов'язково!
- Свинина - 650 грам (приблизно)
- Буряк - 3 штуки
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 2-3 штук
- Часник - 3-5 зубчиків
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, трави - За смаком (чебрець, розмарин)
- Бульйон - 1 Склянка
1. Для початку займіться овочами. Очистіть і подрібніть ріпу, цибуля, морква, часник. Підготуйте трохи ароматних трав.
2. Свинину вимийте, добре обсушити і наріжте шматочками. Посоліть і поперчіть за смаком.
3. Обсмажте м'ясо в розігрітій олії на сильному вогні до рум'яності. Після акуратно зніміть і відкладіть поки в сторону.
4. На сковороду викладіть цибулю з часником. Вогонь збавте до середнього і обсмажуйте його хвилин 5, помішуючи.
5. Додайте моркву і смажте ще кілька хвилин.
6. Саме час повернути м'ясо і влити бульйон.
7. Після закипання викладіть ріпу, ароматні трави. Залиште нудитися до готовності на повільному вогні. Смачного!