Рецепт Свинина, тушкована з аджикою фото

Свинина, тушкована з аджикою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Просте до неможливості, дуже пікантне і дуже універсальне гаряче блюдо хочу запропонувати вам на озброєння. Якщо ви любите гостреньке м'ясо, тоді обов'язково спробуйте цей класний рецепт.

Опис приготування:

Це одне з тих страв, які так люблять зайняті господині і новачки в кулінарії. Все швидко, з мінімумом інгредієнтів і клопоту на кухні. Розповім вам, як приготувати свинину, тушковану з аджикою. Якщо час дозволяє, можна замаринувати м'ясо заздалегідь, за пару годин до початку процесу. При бажанні в рецепт можна додавати овочі, прянощі або зелень за смаком. Це чудове блюдо, яке поєднується з абсолютно будь-яким гарніром.

  • Свинина - 650 грам
  • Аджика - 1-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і запашний перець - За смаком
свинина, тушкована з аджикою - фото крок 1
1. М'ясо вимийте, обсушити паперовим рушником і наріжте невеликими шматочками. Викладіть в глибоку миску, посоліть і додайте пучку запашного перцю. Викладіть до свинини аджику (кількість залежить від її гостроти і ваших смакових уподобань), додайте рослинне масло і все як слід перемішайте.
свинина, тушкована з аджикою - фото крок 2
2. Можна прибрати в холодильник на кілька годин, щоб м'ясо промаринувалося, або відразу відправляти на розігріту сковороду. Обсмажте свинину хвилин 5-7, помішуючи. Після додайте водички (можна бульйон), накрийте кришкою і залиште гаситися.
свинина, тушкована з аджикою - фото крок 3
3. В процесі рідина можна підливати, якщо хочете, щоб вийшло м'ясо з підливою. Коли свинина стане досить м'якою, подавайте блюдо до столу. Простіше не придумаєш.
Смачного!

Схожі рецепти