Свинина, тушкована з аджикою
(покроковий рецепт з фото)
Просте до неможливості, дуже пікантне і дуже універсальне гаряче блюдо хочу запропонувати вам на озброєння. Якщо ви любите гостреньке м'ясо, тоді обов'язково спробуйте цей класний рецепт.
Це одне з тих страв, які так люблять зайняті господині і новачки в кулінарії. Все швидко, з мінімумом інгредієнтів і клопоту на кухні. Розповім вам, як приготувати свинину, тушковану з аджикою. Якщо час дозволяє, можна замаринувати м'ясо заздалегідь, за пару годин до початку процесу. При бажанні в рецепт можна додавати овочі, прянощі або зелень за смаком. Це чудове блюдо, яке поєднується з абсолютно будь-яким гарніром.
- Свинина - 650 грам
- Аджика - 1-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і запашний перець - За смаком
1. М'ясо вимийте, обсушити паперовим рушником і наріжте невеликими шматочками. Викладіть в глибоку миску, посоліть і додайте пучку запашного перцю. Викладіть до свинини аджику (кількість залежить від її гостроти і ваших смакових уподобань), додайте рослинне масло і все як слід перемішайте.
2. Можна прибрати в холодильник на кілька годин, щоб м'ясо промаринувалося, або відразу відправляти на розігріту сковороду. Обсмажте свинину хвилин 5-7, помішуючи. Після додайте водички (можна бульйон), накрийте кришкою і залиште гаситися.
3. В процесі рідина можна підливати, якщо хочете, щоб вийшло м'ясо з підливою. Коли свинина стане досить м'якою, подавайте блюдо до столу. Простіше не придумаєш.
Смачного!
Смачного!