Рецепт Свинина римлянина фото

Свинина римлянина
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Соковита, ароматна і неймовірно ніжна свинина з справжнім італійським темпераментом. Ми приготуємо її легко і швидко, а приємні спогади про цю страву ще довго не даватимуть вам спокою.

Опис приготування:

Рецепт приготування свинини по-римському написано знайшов мій чоловік, він же і зробив для мене це блюдо, і тепер воно стало одним з найулюбленіших для нас. Якщо чесно я не маю ні найменшого уявлення про те, чи знають італійці про існування цієї страви, або воно названо так, тому що тут використовуються помідори і сир. Але я точно впевнена в одному, ніхто не може залишитися байдужим до цієї приголомшливої ​​свинині, адже вона виходить настільки соковитою і ніжною, що просто тане в роті. Для мене це блюдо одне з кращих, тому що тут зібрані всі продукти, які я дуже люблю: м'ясо, овочі, гриби, сир, Ну і, звичайно ж, вершки, з ними будь-яку страву стає неймовірно смачним. Це справжній кулінарний шедевр і я думаю, що він повинен зайняти гідне місце серед інших рецептів, тому зараз я із задоволенням розповім вам, як зробити свинину по-римському написано.

  • Свинина - 600 грам
  • Помідор - 3 штуки
  • Гриби - 250 грам
  • Вершки 20% - 200 мілілітрів
  • Сир - 100 грам
  • Кетчуп - 1 Ст. Ложка
  • Шинка варена - 200 грам
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
свинина римлянина - фото крок 1
Нарізаємо свинину на невеликі шматки і обсмажуємо на сковороді з додаванням рослинної олії до золотистої скоринки. Смажити необхідно на сильному вогні.
свинина римлянина - фото крок 2
З помідор необхідно зняти шкірку, тому ми робимо на них хрестоподібні надрізи і обдаємо окропом, тепер шкірка повинна легко зніматися.
свинина римлянина - фото крок 3
Свинину перекладаємо в форму для запікання, солимо і посипаємо спеціями. Шинку нарізаємо на невеликі кубики і половину її викладаємо до м'яса.
свинина римлянина - фото крок 4
Помідори нарізаємо півкільцями і викладаємо на шинку.
свинина римлянина - фото крок 5
Гриби нарізаємо на пластинки, викладаємо на помідори, потім викладаємо решту шинку. У мисці змішуємо вершки з кетчупом, солимо і додаємо чебрець і орегано, заливаємо приготований соус в форму.
свинина римлянина - фото крок 6
Накриваємо форму кришкою або фольгою і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на півгодини, потім виймаємо, посипаємо м'ясо тертим на крупній тертці сиром і повертаємо в духовку і готуємо ще 30 хвилин. Готову свинину подаємо з овочевим салатом або будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!

Схожі рецепти