Свинина по-білоруськи
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто вирішив познайомитися з зарубіжної кухнею я пропоную цей чудовий рецепт родом з Білорусі, адже кухня цієї країни неймовірно смачна, і страви, безсумнівно, припадуть вам до смаку.
Якщо ви хочете урізноманітнити своє повсякденне меню, але не дуже любите дивні й екзотичні страви, тоді я раджу вам спробувати цей простий рецепт свинини по-білоруськи. На мій погляд, білоруська кухня не сильно відрізняється від російської, але при цьому в ній є свої смакові особливості і досить цікаві поєднання смаків, як, наприклад, в цій страві. Але з іншого боку така свинина, безсумнівно, сподобається будь-якій людині, адже в ній такі прості і рідні інгредієнти. А якщо ви сумніваєтеся, що м'ясо і яблуко - це вдале поєднання, то я запевняю вас, що свинина, приготована таким способом, виходить дуже ніжна і соковита, а яблуко відмінно підкреслюємо природний смак м'яса. Я останнім часом досить часто користуюся цим рецептом приготування свинини по-білоруськи, тому що мій чоловік просто без розуму від цього блюда, і навіть діти завжди з радістю їдять таке мяско. Загалом, обов'язково спробуйте приготувати це блюдо, повірте, ви залишитеся приємно здивовані, до того ж зробити свинину по-білоруськи неймовірно легко.
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яблуко - 3 штуки (середні)
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Зелень рубана - 30 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком