Суп зі свининою та овочами
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант, щоб урізноманітнити звичний раціон. Спробуйте рецепт, як приготувати суп зі свининою і овочами. Блюдо виходить смачним, легким і цікавим завдяки поєднанню овочів.
Такий суп виходить вітамінним, адже в його склад входять різні овочі. Це відмінна альтернатива звичним супів, причому можна покласти в нього найрізноманітніші овочі, не тільки ті, що в рецепті. Замість свинини можна використовувати і інше м'ясо (курку, яловичину). До складу супу входять баклажани, які набувають смак грибів.
- Свинина - 250 грам
- Картопля - 4 штуки
- Баклажан - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Приправи, сіль і перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло рослинне - 200 Ст. Ложок (для обсмажування)
1. Свинину миємо й нарізаємо невеликими шматочками, відправляємо в каструлю і заливаємо водою, кладемо лавровий лист. Відправляємо каструлю на вогонь і варимо м'ясо півгодини, знімаючи пінки.
2. Баклажани, цибуля, картоплю і моркву очищаємо, миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Сковороду ставимо на вогонь і спершу обсмажуємо баклажани на олії, після чого додаємо цибулю і моркву, в останню чергу кладемо рубаний часник.
3. У киплячу каструлю через півгодини після закипання відправляємо картоплю, через 5-7 хвилин кидаємо обсмажені овочі, доводимо до смаку приправами, сіллю і перцем. Варимо до повної готовності, накриваємо кришкою і вимикаємо вогонь. Смачного!