Рецепт Суп з Зубатка фото

Суп з Зубатка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Морква , Зубатка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Вуха
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Вуха - один з найпопулярніших супів в усьому світі. Просто називаються вони по-різному і варяться на основі різних видів риб. А їх в природі дуже багато, тому експериментувати можна завжди.

Опис приготування:

У моєму рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати суп з зубатки. Бульйон виходить дуже наваристим, так як рибка жірновато. Решта інгредієнти класичні: картопля, морква, цибуля. А що ще потрібно для смачного супу? головне, все доварити до готовності і пропорційно додати приправи.

  • Зубатка, стейк - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Перець горошком - 6 штук
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 3 L
суп з зубатки - фото крок 1
Рибу почистіть і покладіть в воду, доведіть її до кипіння. Зменшіть вогонь. Через 10 хвилин кипіння додайте лавровий лист, сіль і перець. Загалом варіть бульйон 30 хвилин.
суп з зубатки - фото крок 2
Морква почистіть, помийте, натріть її на середній тертці. Цибуля чистий, дрібно нарубати. Картопля почистіть, помийте, наріжте кубиками.
суп з зубатки - фото крок 3
Готовий бульйон процідити, витягнувши рибу. Її розділіть на невеликі шматочки, видаліть кісточки.
суп з зубатки - фото крок 4
Овочі додайте в бульйон і варіть суп протягом 15 хвилин. Додайте свої улюблені приправи, сіль вир.
суп з зубатки - фото крок 5
Рибу покладіть назад в суп. Поваріть ще 10 хвилин і вимикайте. Смачного!

Схожі рецепти