Суп з Зубатка
(покроковий рецепт з фото)
Вуха - один з найпопулярніших супів в усьому світі. Просто називаються вони по-різному і варяться на основі різних видів риб. А їх в природі дуже багато, тому експериментувати можна завжди.
У моєму рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати суп з зубатки. Бульйон виходить дуже наваристим, так як рибка жірновато. Решта інгредієнти класичні: картопля, морква, цибуля. А що ще потрібно для смачного супу? головне, все доварити до готовності і пропорційно додати приправи.
- Зубатка, стейк - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 4 штуки
- Перець горошком - 6 штук
- Сіль - За смаком
- Вода - 3 L
Рибу почистіть і покладіть в воду, доведіть її до кипіння. Зменшіть вогонь. Через 10 хвилин кипіння додайте лавровий лист, сіль і перець. Загалом варіть бульйон 30 хвилин.
Морква почистіть, помийте, натріть її на середній тертці. Цибуля чистий, дрібно нарубати. Картопля почистіть, помийте, наріжте кубиками.
Готовий бульйон процідити, витягнувши рибу. Її розділіть на невеликі шматочки, видаліть кісточки.
Овочі додайте в бульйон і варіть суп протягом 15 хвилин. Додайте свої улюблені приправи, сіль вир.
Рибу покладіть назад в суп. Поваріть ще 10 хвилин і вимикайте. Смачного!