Суп з яловичини і картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Суп з яловичини і картоплі вже давно записався в мої найулюбленіші рецепти! Нічого дивного, адже суп по справжньому ситний, наваристий і дуже смачний. До того ж, низькокалорійний!
Перед вами - простий рецепт приготування супу з яловичини і картоплі. В даному рецепті використовується досить багато овочів: капуста, картопля, морква, цибуля пориста, часник, солодкий перець. Також знадобиться хороший шматочок яловичини. Готовий суп перед подачею на стіл потрібно настояти під кришкою, приблизно 10-15 хвилин. Хай щастить!
- Яловичина - 500 грам
- Перецьь солодкий - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Лук-пориста - 150 грам
- Капуста - 1/4 штуки
- Масло оливкове - 2 чайних ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Петрушка - За смаком
- Вода - 2, 5 L
- Приправа - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Наріжте півкільцями цибулю-порей.

Морква ріжемо кружальцями і ще раз навпіл.

Перецьь нарізаємо тонкими смужками.

Подрібнюємо часник.

Яловичину промийте і розріжте на кілька частин.

У великій каструлі розігрійте масло. tusim 5 хвилин цибулю-порей, потім додаємо часник, морква і перець, тушкуємо ще 2-3 хвилини. Не забуваємо перемішувати.

Додайте в каструлю воду, приблизно 2-2, 5 L. Вогонь на максимум.

Додаємо в суп яловичину.

Туди ж - лавровий лист і петрушку.

Додаємо сіль і приправу за смаком.

Доводимо суп до кипіння і продовжуємо варити на мінімальному вогні 2 годину. Варити під кришкою, помішуючи.

Через годину спробуйте суп на сіль, якщо потрібно додайте. Тим часом ріжемо кубиками картоплю.

Дрібно нарізаємо капусту.

Витягуємо зварилася яловичину з бульйону і нарізаємо кубиками.

Додаємо капусту, картопля і яловичину в суп і варимо до готовності картоплі і капусти.

Смачного!