Рецепт Суп з сочевиці з селерою фото

Суп з сочевиці з селерою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Сочевиця, Селера, Стебло селери
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Суп з сочевиці з селерою одного разу взимку ми їли в кафе. Враження було сильне, змерзлі і голодні, ми швидко зігрілися, коли принесли густий супчик. Рецепт випросили - ось він!

Суп з сочевиці з селерою виходить гострим і зігріваючим, тому що в нього входить гострий перець чилі. Коли будете готувати суп з сочевиці з селерою проявіть обережність з цим перчиком і пробуйте, краще потім додати гостроти. У рецепті є трохи цукру, він закладається тоді, коли з'єднуються овочі та фарш з томатною пастою. Знову ж пробуйте, дійте зі спеціями дуже обережно, особливо коли перший раз готуєте суп з сочевиці з селерою. Успіхів і приємного апетиту!

  • Сочевиця - 400 грам (консервована)
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Картопля - 3 штуки
  • Перець чилі - 1 Чайна ложка (дрібно різаний)
  • Базилік - 1 За смаком (свіжий і сушений)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Цукор - 1 За смаком
суп з сочевиці з селерою - фото крок 1
Фарш обсмажити на маслі 8-10 хвилин.
суп з сочевиці з селерою - фото крок 2
Дрібно порізати цибулю, морква, селера, перець чилі.
суп з сочевиці з селерою - фото крок 3
Обсмажити їх в олії 5-7 хвилин.
суп з сочевиці з селерою - фото крок 4
Картоплю порізати кубиками, залити водою або бульйоном і поставити варитися.
суп з сочевиці з селерою - фото крок 5
До овочів додати томатну пасту, фарш, приправи. Потомити 5-7 хвилин і додати до картоплі з бульйоном.
суп з сочевиці з селерою - фото крок 6
Зняти каструлю з вогню і додати сочевицю без розсолу, базилік свіжий. Настояти! Смачного!

Схожі рецепти