Суп з сочевиці з селерою
(покроковий рецепт з фото)
Суп з сочевиці з селерою одного разу взимку ми їли в кафе. Враження було сильне, змерзлі і голодні, ми швидко зігрілися, коли принесли густий супчик. Рецепт випросили - ось він!
Суп з сочевиці з селерою виходить гострим і зігріваючим, тому що в нього входить гострий перець чилі. Коли будете готувати суп з сочевиці з селерою проявіть обережність з цим перчиком і пробуйте, краще потім додати гостроти. У рецепті є трохи цукру, він закладається тоді, коли з'єднуються овочі та фарш з томатною пастою. Знову ж пробуйте, дійте зі спеціями дуже обережно, особливо коли перший раз готуєте суп з сочевиці з селерою. Успіхів і приємного апетиту!
- Сочевиця - 400 грам (консервована)
- Стебло селери - 2 штуки
- Фарш яловичий - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 3 штуки
- Перець чилі - 1 Чайна ложка (дрібно різаний)
- Базилік - 1 За смаком (свіжий і сушений)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Цукор - 1 За смаком
Фарш обсмажити на маслі 8-10 хвилин.
Дрібно порізати цибулю, морква, селера, перець чилі.
Обсмажити їх в олії 5-7 хвилин.
Картоплю порізати кубиками, залити водою або бульйоном і поставити варитися.
До овочів додати томатну пасту, фарш, приправи. Потомити 5-7 хвилин і додати до картоплі з бульйоном.
Зняти каструлю з вогню і додати сочевицю без розсолу, базилік свіжий. Настояти! Смачного!