Суп з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сирний суп - це відмінний варіант для обіду. Його можна приготувати з додаванням будь-яких овочів і різних видів сирів. Розповідаю, як приготувати суп з плавленим сиром на основі курячого бульйону.
Сирним супом можна нагодувати навіть дітей, в ньому не видно брокколі, морква або цибуля, які так не люблять діти. Супчик вийде корисним, смачним і красивим. На додаток до інгредієнтів супу можна вибрати картопля, шпинат, кабачки та інші овочі. До столу суп подають гарячим.
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Брокколі - 450 грам
- Курячий бульйон - 450 мілілітрів
- Плавлений сир - 400 грам (ковбасний)
- Молоко - 2 склянки
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка
1
Очистіть цибулю і наріжте його дрібно. У каструлю викладіть вершкове масло і розтопіть.
2
Додайте подрібнену цибулю в розтоплене масло і перемішайте, обсмажуйте до м'якості (5 хвилин). Додайте брокколі, розділену на дрібні суцвіття.
3
Залийте цибулю з брокколі курячим бульйоном і варіть близько 15 хвилин, до м'якості брокколі.
4
Наріжте сир кубиками і викладіть його в каструлю, влийте молоко і додайте часниковий порошок.
5
В окремій ємності змішайте крохмаль з водою і розчиніть, влийте отриману суміш в каструлю і варіть до утворення густої суміші, весь час перемішуйте.
6
Збийте суп блендером кілька секунд, потім розлийте по тарілках і подавайте до столу гарячим.