Рецепт Суп з плавленим сиром фото

Суп з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Молоко , Брокколі , Плавлений сир
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 50 хв.

Сирний суп - це відмінний варіант для обіду. Його можна приготувати з додаванням будь-яких овочів і різних видів сирів. Розповідаю, як приготувати суп з плавленим сиром на основі курячого бульйону.

Опис приготування:

Сирним супом можна нагодувати навіть дітей, в ньому не видно брокколі, морква або цибуля, які так не люблять діти. Супчик вийде корисним, смачним і красивим. На додаток до інгредієнтів супу можна вибрати картопля, шпинат, кабачки та інші овочі. До столу суп подають гарячим.

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Брокколі - 450 грам
  • Курячий бульйон - 450 мілілітрів
  • Плавлений сир - 400 грам (ковбасний)
  • Молоко - 2 склянки
  • Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Склянка
1
Очистіть цибулю і наріжте його дрібно. У каструлю викладіть вершкове масло і розтопіть.
2
Додайте подрібнену цибулю в розтоплене масло і перемішайте, обсмажуйте до м'якості (5 хвилин). Додайте брокколі, розділену на дрібні суцвіття.
3
Залийте цибулю з брокколі курячим бульйоном і варіть близько 15 хвилин, до м'якості брокколі.
4
Наріжте сир кубиками і викладіть його в каструлю, влийте молоко і додайте часниковий порошок.
5
В окремій ємності змішайте крохмаль з водою і розчиніть, влийте отриману суміш в каструлю і варіть до утворення густої суміші, весь час перемішуйте.
6
Збийте суп блендером кілька секунд, потім розлийте по тарілках і подавайте до столу гарячим.

Схожі рецепти