Суп з парасольок
(покроковий рецепт з фото)
Суп з парасольок готується по дуже простому рецептом. Та й вариться він дуже швидко. На основі цього рецепта можна зварити суп з будь-яких грибів. Подаю я такий суп з парасольок з пиріжками (з грибами).
Грибні супи варяться просто. Запам'ятайте, що зібрані в лісі гриби краще не зберігати більше доби без обробки. Відваріть їх або засолені, інакше пропадуть. Зрілі парасольки відрізняються своїми великими капелюшками, які і йдуть в хід, в їжу, тобто. Від ніжок зазвичай позбавляються. Я варю суп з парасольок "порожній", без додаткових інгредієнтів. Але в такий суп відмінно підійде ріпчасту цибулю, морква, зелень, картопля або макарони. Візьміть за основу цей простий рецепт супу з парасольок, а далі - справа вашої фантазії.
Як зварити суп з парасольок?
1. Парасольки очистіть, промийте і наріжте невеликими пластинками або брусочками.
2. У сковороді розтопіть жир (маргарин або вершкове масло). Нагрійте на середньому вогні. Потушьте гриби хвилин 15-20.
3. Додайте до грибів борошно - сипте поступово і відразу інтенсивно заважайте.
4. Додайте води, приправити сіллю, поперчіть і варіть ще протягом 15 хвилин.
Суп з парасольок готовий! Подавайте до пиріжків.
Смачного!
- Парасольки - 250 грам
- Маргарин, жир або масло - 30 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 літр
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
Як зварити суп з парасольок?
1. Парасольки очистіть, промийте і наріжте невеликими пластинками або брусочками.
2. У сковороді розтопіть жир (маргарин або вершкове масло). Нагрійте на середньому вогні. Потушьте гриби хвилин 15-20.
3. Додайте до грибів борошно - сипте поступово і відразу інтенсивно заважайте.
4. Додайте води, приправити сіллю, поперчіть і варіть ще протягом 15 хвилин.
Суп з парасольок готовий! Подавайте до пиріжків.
Смачного!