Рецепт Суп з локшиною по-татарськи фото

Суп з локшиною по-татарськи
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Цей автентичний рецепт супу з локшиною по-татарськи мені дістався від моєї свекрухи, так готували суп-локшину в її родині. Пройшло багато років, а я точно так же готую цей суп. Він дуже простий, але смачний!

Опис приготування:

Суп готується надзвичайно просто, необхідно просто зварити бульйон і приготувати локшину. Звичайно, краще, якщо це буде жовтеньких фермерська курочка, але навіть з курчати купленого в магазині, суп виходить дуже смачним.

  • Курка - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 110-120 грам
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 2
Покладіть в холодну воду курку або її частина, в залежності від того, скільки бульйону вам необхідно.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 3
Очистіть цибулю і надріжте його хрест-навхрест, після варіння цибулю слід прибрати.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 4
Варіть бульйон з відкритими кришкою, не забудьте вчасно видалити пінку, щоб бульйон вийшов прозорим. Варіть до готовності, посоліть в кінці варіння.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 5
Поки вариться курка, займіться локшиною, візьміть одне яйце, додайте дрібку солі.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 6
Всипте борошно і змішайте з яйцем, воду додавати не треба. Добре, якщо це буде мука спеціально для приготування макаронів, але підійде і звичайна.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 7
Замісити круте тісто, при необхідності додайте борошна.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 8
Розкачайте тісто в дуже тонкий пласт.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 9
Наріжте тісто на смужки, шириною приблизно 3-4 см.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 10
Наріжте смужки на локшину, чим тонше, тим краще.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 11
Трохи підсушіть локшину, 20-30 хвилин буде достатньо.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 12
Потім зберіть її на блюдо. Локшину можна приготувати заздалегідь, вона добре зберігається кілька днів, але для зберігання вона повинна бути добре просушена.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 13
Вийміть з бульйону повністю зварилася курку, видаліть цибулю, при необхідності процідіть бульйон, сіль его.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 14
Розберіть відварну курку на волокна, а в готовий бульйон всипте локшину і доведіть до кипіння, але варити не треба, вона вже повністю готова.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 15
Для подачі дрібно поріжте зелену цибулю і петрушку.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 16
Наливайте суп з локшиною, подавайте до нього м'ясо і зелень.
суп з локшиною по-татарськи - фото крок 17
Смачного!

Схожі рецепти