Суп з квасолею і сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Квасолевий суп один з найпопулярніших на нашому обідньому столі, але щоб зробити його більш різноманітним, додайте в кінці приготування молочні сосиски. Вони додадуть страві нові смакові нотки.
Квасолевий суп можна зварити не тільки на м'ясному бульйоні, але і на воді. Він вийде не менш смачним, але і корисним. Недолік м'яса в цьому супі компенсують молочні сосиски. Смачно, просто і швидко, якщо ви заздалегідь замочили квасоля в холодній воді. Як приготувати такий суп ви побачите в покроковому описі з фотографіями.
- Квасоля біла суха - 1, 5 склянки
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вода - 1, 5 L
- Соняшникова олія - 40 мілілітрів
- Сосиски - 100 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Кріп свіжий - 5 грам
Квасоля помийте і залийте водою. Залиште набухати на кілька годин, краще на ніч.
У каструлю налийте воду і викладіть квасоля. Доведіть до кипіння і варіть квасоля 35-40 хвилин майже до готовності.
Моркву і цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду з рафінованим соняшниковою олією. Припустіть в сковороді на невеликому вогні протягом 10-12 хвилин, перемішуючи.
Додайте цибулю з морквою в суп.
Картопля очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в каструлю. Sup сіль за смаком. Можна і поперчити.
Коли всі інгредієнти супу будуть готові, додайте нарізані сосиски. Проваріть п'ять хвилин і вимикайте.
У готовий суп додайте нарізаний кріп або петрушку.
Суп з квасолею і сосисками готовий. Смачного!