Суп квасолевий з сосисками
(покроковий рецепт з фото)
На приготування такого цікавого супчика ви витратите не більше години і, хоча звичайного м'яса в ньому не буде, а тільки лише сосиски, цей суп вийде неймовірно смачним і дуже навіть ситним.
Мені здається, цей рецепт приготування супу квасоляного з сосисками прекрасний варіант для повсякденного меню. Ви тільки подивіться на його склад, в ньому є і сосиски, і консервована квасоля, а також багато різних овочів - загалом, абсолютно всі, що потрібно для ситного обіду. І ще один істотний плюс такого простого рецепту супу квасоляного з сосисками полягає в тому, що на його приготування потрібно мінімум часу, а це дуже важливо для будь-якої господині.
1) Для початку нам потрібно приготувати ароматний наваристий м'ясний бульйон, якщо він вас вже готовий, тоді можна зайнятися підготовкою інших інгредієнтів.
2) Отже, чистимо картоплю і нарізаємо його на невеликі кубики, з селери видаляємо шкірку і також нарізаємо його на шматочки, ріпчаста цибуля очищаємо і подрібнюємо.
3) У готовий киплячий м'ясний бульйон відправляємо нарізану картоплю, селера, цибуля і очищені від шкірки і подрібнені консервовані помідори. Додаємо кмин і варимо все на середньому вогні протягом 15-20 хвилин.
4) Поки овочі киплять, ми нарізаємо молочні та копчені сосиски кружечками, а капусту дрібно шаткуємо.
5) Після закінчення 20 хвилин викладаємо в каструлю сосиски, консервовану квасолю і капусту, додаємо сіль і мелений перець за смаком. Прикриваємо каструлю кришкою і варимо суп ще 15-20 хвилин, поки картопля і капуста не стануть м'якими.
Готовий суп розливаємо по тарілках, поки він гарячий, і подаємо його, посипавши тертим сиром. Приємного всім апетиту!
- Бульйон м'ясний - 1 літр
- Сосиски молочні - 5-6 штук
- Сосиски копчені - 200 грам
- Помідори консервовані - 400 грам
- Капуста білокачанна - 250 грам
- Квасоля червона консервована - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Стебла селери - 3-4 штук
- Картопля - 2-3 штук
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, кмин мелений)
- Сіль - За смаком
1) Для початку нам потрібно приготувати ароматний наваристий м'ясний бульйон, якщо він вас вже готовий, тоді можна зайнятися підготовкою інших інгредієнтів.
2) Отже, чистимо картоплю і нарізаємо його на невеликі кубики, з селери видаляємо шкірку і також нарізаємо його на шматочки, ріпчаста цибуля очищаємо і подрібнюємо.
3) У готовий киплячий м'ясний бульйон відправляємо нарізану картоплю, селера, цибуля і очищені від шкірки і подрібнені консервовані помідори. Додаємо кмин і варимо все на середньому вогні протягом 15-20 хвилин.
4) Поки овочі киплять, ми нарізаємо молочні та копчені сосиски кружечками, а капусту дрібно шаткуємо.
5) Після закінчення 20 хвилин викладаємо в каструлю сосиски, консервовану квасолю і капусту, додаємо сіль і мелений перець за смаком. Прикриваємо каструлю кришкою і варимо суп ще 15-20 хвилин, поки картопля і капуста не стануть м'якими.
Готовий суп розливаємо по тарілках, поки він гарячий, і подаємо його, посипавши тертим сиром. Приємного всім апетиту!