Рецепт Суп з консервованими помідорами фото

Суп з консервованими помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Помідор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Ситний суп з консервованими помідорами я готую в будні дні. Так як на приготування цього супу потрібно не більше однієї години (навіть трохи менше). Він не вимагає багато інгредієнтів. Приступимо.

Опис приготування:

У суп з консервованими помідорами я не додаю ніяких інших овочів крім цибулі і самих консервованих помідорів. У рецепті вказую цукор, можете підсолодити трохи суп. Консервовані помідори дають багато солі, тому не додавайте в суп більше однієї щіпки солі. Рецепт супу з консервованими помідорами з фото спеціально для вас.

  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Томатний сік - 1, 5 L
  • Консервовані помідори - 400 грам
  • Курячий бульйон - 3 Ст. Ложки (можете взяти кубик курячого бульйону і розвести у воді.)
  • Цукор - 4-6 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Жирні вершки - 1, 5 склянки
  • Пучок свіжої петрушки - 1 штука (невеликий пучок.)
  • Пучок свіжого базиліку - 1 штука (невеликий.)
суп з консервованими помідорами - фото крок 1
Розтопіть в каструлі вершкове масло і обсмажте на ньому цибулю до м'якості.
суп з консервованими помідорами - фото крок 2
Додайте до цибулі дрібно нарізані консервовані помідори.
суп з консервованими помідорами - фото крок 3
Потім вилийте весь томатний сік в каструлю.
суп з консервованими помідорами - фото крок 4
Додати сіль, поперчіть і додайте курячого бульйону.
суп з консервованими помідорами - фото крок 5
Курячого бульйону можете налити більше, ніж 3 ст. Ложки, спробуйте суп і якщо захочете, додайте ще.
суп з консервованими помідорами - фото крок 6
Поваріть суп трохи, хвилин 5. Потім вилийте в каструлю жирні вершки. Перемішайте.
суп з консервованими помідорами - фото крок 7
З вершками поварите суп до готовності ще 5-7 хвилин. За цей час нарубати зелень. Киньте її в готовий суп. Вимкніть вогонь і на гарячій плиті потримайте каструлю хвилин 15. Щоб суп настоявся.

Схожі рецепти