Суп з консервованими помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.
Ситний суп з консервованими помідорами я готую в будні дні. Так як на приготування цього супу потрібно не більше однієї години (навіть трохи менше). Він не вимагає багато інгредієнтів. Приступимо.
Опис приготування:
У суп з консервованими помідорами я не додаю ніяких інших овочів крім цибулі і самих консервованих помідорів. У рецепті вказую цукор, можете підсолодити трохи суп. Консервовані помідори дають багато солі, тому не додавайте в суп більше однієї щіпки солі. Рецепт супу з консервованими помідорами з фото спеціально для вас.
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Томатний сік - 1, 5 L
- Консервовані помідори - 400 грам
- Курячий бульйон - 3 Ст. Ложки (можете взяти кубик курячого бульйону і розвести у воді.)
- Цукор - 4-6 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - За смаком
- Жирні вершки - 1, 5 склянки
- Пучок свіжої петрушки - 1 штука (невеликий пучок.)
- Пучок свіжого базиліку - 1 штука (невеликий.)
Розтопіть в каструлі вершкове масло і обсмажте на ньому цибулю до м'якості.
Додайте до цибулі дрібно нарізані консервовані помідори.
Потім вилийте весь томатний сік в каструлю.
Додати сіль, поперчіть і додайте курячого бульйону.
Курячого бульйону можете налити більше, ніж 3 ст. Ложки, спробуйте суп і якщо захочете, додайте ще.
Поваріть суп трохи, хвилин 5. Потім вилийте в каструлю жирні вершки. Перемішайте.
З вершками поварите суп до готовності ще 5-7 хвилин. За цей час нарубати зелень. Киньте її в готовий суп. Вимкніть вогонь і на гарячій плиті потримайте каструлю хвилин 15. Щоб суп настоявся.