Суп з кабачків з м'ятою
(покроковий рецепт з фото)
Суп з кабачків з м'ятою виходить неймовірно смачним і ніжним. Готується він абсолютно просто, ніяких труднощів у вас виникнути не повинно. Само по собі це блюдо дуже легке і корисне.
Набір овочів, вершки і бульйон ... А в результаті виходить суп, дарує справжню насолоду. М'ята надає особливого смаку цього супу. Ця страва стане особливим і частим в вашому сімейному меню, гарантую!
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 150 грам
- Кабачок - 400 грам
- Бульйон овочевий - 400 мілілітрів
- Вершки - 100 мілілітрів
- М'ята свіжа - 3 штуки (гілочки)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Підготуйте продукти для супу. Очистіть овочі, вимийте м'яту під проточною водою. Овочевий бульйон доведіть до кипіння.
2. В сотейник налейте оливкового масла, обсмажте дрібно порізану цибулю до напівготовності.
3. Поріжте кубиками картоплю і кабачок. Додайте їх до цибулі, обсмажуйте хвилину.
4. Влийте гарячий бульйон до овочів, приправити сіллю, покладіть зверху гілочки м'яти. Варіть 25 хвилин з моменту закипання. Перемішувати суп не потрібно.
5. З готового супу витягніть обережно м'яту. Її можна викинути, свій аромат і смак вона вже віддала супу.
6. Влийте вершки, додайте дрібку перцю меленого. Блендером пюріруйте суп до однорідного стану. Смачного!