Рецепт Суп з грибами та сиром фото

Суп з грибами та сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Супи
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дуже смачний і ситний супчик з грибами і сиром. Та й виглядає дуже красиво. Так що цілком можна приготувати в якості легкого першого страви на святковий стіл.

Опис приготування:

Стегенця треба відварити до готовності на маленькому вогні, щоб бульйон був прозорим. Морква, селера і цибулю треба обсмажити. Потім бульйон треба процідити, додати в суп засмажку і решту складових і довести до кипіння. Гарячий суп з грибами і сиром прикрасьте зеленню і подавайте на стіл. Смачного!

  • Стегенця - 2-3 штук
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Печериці консервовані - 800 грам
  • Зелений горошок - 300 грам
  • Сир вершковий - 200 грам
  • Корінь селери - 50 грам
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Сіль - За смаком
суп з грибами та сиром - фото крок 1
З стегенець видаліть шкіру і жир. Залийте холодною водою і варіть до готовності. У каструлю на 3, 5 літра я налив 2, 5 літра води.
суп з грибами та сиром - фото крок 2
Готове м'ясо вийміть з бульйону, видаліть кістки і розберіть на шматочки.
суп з грибами та сиром - фото крок 3
Моркву і селеру помийте і поріжте соломкою.
суп з грибами та сиром - фото крок 4
Цибуля подрібніть і злегка обсмажте до золотистого кольору.
суп з грибами та сиром - фото крок 5
Додайте в сковороду моркву і селеру, і все разом протушкувати 5-7 хвилин.
суп з грибами та сиром - фото крок 6
Картопля поріжте кубиками і відправте в проціджений бульйон. Доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин.
суп з грибами та сиром - фото крок 7
Потім додайте в суп засмажку з цибулі, моркви і селери і варіть 5 хвилин.
суп з грибами та сиром - фото крок 8
Після цього викладіть в суп консервовані печериці та горошок. Плавлений сир поріжте на шматки і також додайте з суп. Варіть, помішуючи, до повного розчинення сиру. Потім додайте м'ясо, приправити сіллю, доведіть до кипіння від відставте з вогню.

Схожі рецепти