Суп з фрикадельками без засмажкою
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч варіантів приготування м'ясних супів. Даний рецепт розповість вам, як приготувати суп з фрикадельками без засмажкою. Плюс його в тому, що він цілком і повністю дієтичний.
Суп з фрикадельками без піджарки анітрохи не гірше, ніж з піджаркою. Та й взагалі цей факт абсолютно не помітний з огляду на те, що суп-то на м'ясі! У бульйону виходить навіть більш природний смак. До того ж, в нього запросто можна додати сметану, вона підкреслить смак фрикадельок з овочами, як би пов'язуючи все інгредієнти.
- Свинина - 600 грам (нежирна)
- Картопля - 6 штук
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Зелень - За смаком
Беремо м'ясо, у мене свинина, але можна будь-. Перемелюємо його в блендері або за допомогою м'ясорубки. Чистим овощи. Нагріваємо воду в каструлі об'ємом не менше 5 літрів.
У фарш кладемо 1 яйце, воно скріпить фарш. Додаємо спеції, сіль, перець, частина нарізаного дрібно лука. Перемішуємо ретельно. Часто в фарш кладуть рис, але я вирішила зробити чисто м'ясні фрикадельки, так як вдома не виявилося рису.
Нарізаємо картоплю кубиками. Трьом на тертці моркву. Беремо лук. Ми готуємо суп без засмажкою, тому будемо закидати овочі прямо в сирому вигляді.
У киплячу воду кладемо скачані фрикадельки і картоплю. Кидаємо перчик горошком і лавровий лист. Тепер у нас буде варитися бульйон. Треба стежити, щоб він не став каламутним, знімайте з нього вчасно піну.
За десять хвилин до готовності кладемо морква, цибуля, додаємо сіль і, якщо хочете, спеції. Перед подачею можна додати зелень. Смачного!