Розсольник без засмажкою
(покроковий рецепт з фото)
Розсольник - одне з найпопулярніших перших страв на нашому обідньому столі. Цей ароматний і смачний суп даний зиязик страва, яке зігріває і насичує в холоди.
Розсольник готується дуже просто і швидко. Мій розсольник ні з перловою крупою, а з рисом. Це значно скорочує час приготування, та й смак його мені подобається більше. На відміну від класичного розсольнику, я не роблю засмажку. Такий рецепт цілком дієтичний і підійде всім, кому не можна смажене. При бажанні можна додати сосиски або копчену ковбасу, але зрозуміло, що тоді розсольник вже не буде дієтичним. Він стане схожим на м'ясну солянку. Розсіл в такому супі я не використовую. Зі мною погодяться всі, хто не любить кислі супи. Можна додати трохи часнику.
- М'ясний бульйон - 1, 5 L
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мал - 2-3 Ст. Ложок
- Огірок солоний - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - штук
- Ковбаса напівкопчена - 150 грам (по бажанню)
Підготуйте інгредієнти для приготування розсольнику.
У каструлю налийте будь м'ясний бульйон і викладіть нарізану кубиками картоплю. Поставте каструлю на плиту.
Ріпчасту цибулю і моркву також наріжте тільки по-дрібніше і додайте в каструлю.
Через 15-20 хвилин додайте в суп промитий рис.
Коли овочі та рис в супі будуть готові, додайте в нього нарізаний або натертий на тертці солоний огірок. Посоліть і поперчіть розсольник за смаком.
При бажанні додайте в суп напівкопчену ковбасу і варіть його ще 5-7 хвилин.
У готовий суп викладіть нарізану зелень.
Розсольник без засмажкою готовий. Подавайте на перше в обід.