Суп з фаршем і макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.
Розповідаю, як приготувати суп з фаршем і макаронами. Готується він дуже просто, а виходить наваристим і дуже ситним. Відмінний варіант першого блюда для всієї родини!
Опис приготування:
Картоплю очистимо й наріжемо кубиками, поставимо його варитися. Паралельно зробимо запарку з лука, моркви і фаршу. Додаємо до картоплі зажарку і макарони. Варимо все до готовності.
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Локшина або дрібні макарони - 100 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль, спеції - За смаком
- Фарш свинячий - 200 грам
Моркву натріть на терку.
Подрібніть ріпчаста цибуля.
На пательні, з додаванням олії, обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву.
Додаємо фарш, смажимо все разом. Можна підлити води.
Нарізаємо картоплю кубиками, кладемо його в каструлю. Заливаємо водою. Варимо до готовності.
До картоплі додаємо зажарку і макарони. Варимо до готовності макаронів.
Додати сіль вир, поперчіть. Довести до готовності. Розлийте по тарілках і подайте до столу.