Суп з брокколі і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Особливість цього супу в тому, що гриби обсмажуються і подаються у вигляді гарніру, коли вже суп готовий. Пробуйте, не залишитеся байдужі.
Капуста брокколі одна з найкорисніших овочів в світі. Її користь безцінна для всього організму. Брокколі чудово очищає кров, допомагає роботі серця, зміцнює кістки. І навіть загоює невеликі виразки шлунка. Брокколі багата залізом, вітаміном С (в три рази більше, ніж в цитрусових), вітаміном К, який відповідає за молодість вашої шкіри і зміцнення судин. Загалом, брокколі повинна стати обов'язковим продуктом на вашій кухні! А суп з грибів і броколі прекрасно поєднує в собі достатню кількість брокколі, щоб зміцнити ваш організм. Гриби, так само володіють багатьма корисними властивостями, відмінно поєднуються з брокколі за смаком. Насолоджуйтесь і будьте завжди здорові!
- Кочан брокколі - 1 штука
- Гриби - 200-300 грам (будь-які, на ваш смак.)
- Пучок петрушки - 1 штука
- Лимонний сік - 2-3 Ст. Ложок (краще свіжовичавлений.)
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком