Суп «Xarco» незвичайний
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати суп «Харчо» незвичайний - для тих, хто з потуранням відноситься до змін традиційних рецептів і готовий до експериментів. Він відрізняється від грузинського, але і ми ж не в Грузії.
Суп, що готується за цим рецептом, виходить не менш смачним, ніж в класичному варіанті. Замість баранини використовував звичну нам курку, варю на її основі насиченого бульйону. В традиційний рецепт прийнято додавати свіжі томати, але і їх замінив звичайної томатною пастою з упаковки.
- Курка - 1 кілограм
- Мал - 70 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Часник - 1 штука
- Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Braai - 1 пучок
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
2. Розміщую птицю в каструлю, заливаю приблизно 2 літрами води, відправляю каструлю на вогонь і готую після закипання на слабкому вогні 2 годину.
4. 2 цибулини чищу і мою, потім нарізаю дрібними кубиками.
8. Додаю в сковороду томатну пасту, перемішую і прогріваю.
10. Бульйон ставлю на вогонь і доводжу до кипіння, всипав приготовлену піджарку, додаю рис.
12. Отриману масу додаю в суп на плиті, перемішую і варю на середньому вогні близько 15 хвилин, потім вимикаю вогонь і наполягаю під закритою кришкою ще 20 хвилин.