Рецепт Суп «Xarco» незвичайний фото

Суп «Xarco» незвичайний
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Птах, Курка, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід
Супи, Xarco

Рецепт, як приготувати суп «Харчо» незвичайний - для тих, хто з потуранням відноситься до змін традиційних рецептів і готовий до експериментів. Він відрізняється від грузинського, але і ми ж не в Грузії.

Суп, що готується за цим рецептом, виходить не менш смачним, ніж в класичному варіанті. Замість баранини використовував звичну нам курку, варю на її основі насиченого бульйону. В традиційний рецепт прийнято додавати свіжі томати, але і їх замінив звичайної томатною пастою з упаковки.

  • Курка - 1 кілограм
  • Мал - 70 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Braai - 1 пучок
  • Соняшникова олія - 30 мілілітрів
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
яскраво-червоний
2. Розміщую птицю в каструлю, заливаю приблизно 2 літрами води, відправляю каструлю на вогонь і готую після закипання на слабкому вогні 2 годину.
яскраво-червоний
4. 2 цибулини чищу і мою, потім нарізаю дрібними кубиками.
яскраво-червоний
8. Додаю в сковороду томатну пасту, перемішую і прогріваю.
яскраво-червоний
10. Бульйон ставлю на вогонь і доводжу до кипіння, всипав приготовлену піджарку, додаю рис.
яскраво-червоний
12. Отриману масу додаю в суп на плиті, перемішую і варю на середньому вогні близько 15 хвилин, потім вимикаю вогонь і наполягаю під закритою кришкою ще 20 хвилин.

Схожі рецепти