Рецепт Суп со сморчками фото

Суп со сморчками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Молочні продукти, Гриби, Цибуля, Сморчки
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід
Супи, Супи-пюре

Зізнатися, гриби я люблю більше м'яса. Причому в будь-якому вигляді. Хоч варені, хоч мариновані, хоч смажені. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати суп зі зморшками. Дуже вишукану страву!

Цей рецепт, який я вам розповіла, можна варіювати по-своєму. Наприклад, я люблю, коли гриби подаються цілком. Ви ж можете їх покришити або навіть подрібнити в блендері разом з брокколі. До речі, кажуть, що подрібнені гриби засвоюються набагато краще. Але я люблю відчувати гриб, а не просто його смак. Тому гриби я не чіпала, а просто зварила і обсмажити.

  • Брокколі - 500 грам
  • Зморшки - 300 грам
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Йогурт - 100 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Соєвий соус - За смаком
  • Крем obezzhirennaya - За смаком
суп со сморчками - фото крок 1
Почнем з того, що промиємо гриби. Ретельно вимийте всі пластинки, покладіть сморчки в каструлю, залийте холодною водою і варіть на невеликому вогні протягом години. Шумівкою не забувайте знімати накип.
суп со сморчками - фото крок 2
Займемося піджаркою. Для цього я візьму цибулю-порей. Нарізаю його дрібними кільцями. Розігріваю сковорідку. Наливаю оливкова олія для аромату. Скидаю туди цибульку і обсмажую його до м'якого стану.
суп со сморчками - фото крок 3
Тепер беремося за брокколі. Промиваємо суцвіття, але не поділяємо їх. Коли гриби проваряться з півгодини і піде накип, опускаємо броколі в каструлю з грибами, варимо їх разом ще з півгодини, підсолити і поперчити бульйон за смаком. По закінченню часу, дістаємо брокколі, кладемо їх в миску. З сковороди викладаємо цибулю-порей. Беремо блендер, перемелює все до стану пюре. Dolivaem бульйон, йогурт або сметану, розріджуємо - і отримуємо крем-суп.
суп со сморчками - фото крок 4
Зморшки кладемо в сковороду і обсмажуємо на оливковій олії, додавши трохи соєвого соусу. Беремо глибоку тарілку, заповнюємо її до половини крем-супом. Зверху кладемо ложку сметани. Потім прикрашаємо листям зелені. Кладемо кілька зморшків, капає маслом, які залишилися в сковороді з-під грибів. Ось такий вишуканий супчик у нас вийшов. Ресторанного якості!

Схожі рецепти