Рецепт Суп-пюре з крабів фото

Суп-пюре з крабів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морепродукти, Краби
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід
Супи, Супи-пюре

Рецепт, як приготувати суп-пюре з крабів, стане ідеальним варіантом для гурманів. І все це завдяки крабові м'яса, адже з ним навіть самий звичайний суп стане справжнім витвором мистецтва!

Суп смачний, легкий і в той же час ситний. Його можна подавати до святкового столу, а можна просто порадувати своїх близьких незвичайним блюдом, готується просто. Такий суп дуже корисний через великий вміст білка в м'ясі краба. Це хороший варіант як для гурманів, так і для тих, хто стежить за своєю фігурою.

  • Крабове м'ясо - 300 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибулина - 1 штука
  • Томати - 150 грам
  • Вода - За смаком
  • Вершки - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Базилік - 1 пучок
  • Зелень - 1 пучок
суп-пюре з крабів - фото крок 1
1. Якщо краб живий, то каструлю з водою ставимо на вогонь, солимо і в киплячу воду кидаємо краба, варимо близько п'ятнадцяти хвилин. Якщо краб морожений, то все робимо так само. Або використовуємо консервоване крабове м'ясо.
суп-пюре з крабів - фото крок 2
2. Цибулину чистимо і нарізаємо дрібними кубиками, відправляємо її на розпечену сковороду. Зубчики часнику очищаємо, пропускаємо через прес і відправляємо до цибулі. Смажимо все до готовності.
суп-пюре з крабів - фото крок 3
3. Очищаємо краба, відокремлюємо м'ясо від панцира. Готове м'ясо відправляємо в сковороду до цибулі і часнику, додаємо кілька ложок бульйону, в якому варився краб. За смаком додаємо спеції.
суп-пюре з крабів - фото крок 4
4. Томати беремо консервовані, нарізаємо їх і відправляємо в каструлю, додаємо 1 літр бульйону краба, сіль і спеції за смаком. Варимо все близько п'яти хвилин, після чого додаємо вершки.
суп-пюре з крабів - фото крок 5
5. Вміст сковороди відправляємо в каструлю до томатів, перемішуємо і подаємо до столу з рубаною зеленню і грінками.

Схожі рецепти