Суп з крабів
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний суп з крабового м'яса нікого не залишить байдужим. Цей смак важко забути або з чимось переплутати. Хочете здивувати свою родину? Тоді приготуйте їм на обід незвичайний суп з крабів!
Ще не знаєте, як приготувати суп з крабів? Тоді читайте спосіб приготування в цьому рецепті. Таке блюдо виходить дуже смачним і ситним. Воно прикрасить будь-який стіл, в тому числі і святковий. Адже не так вже й часто поласуєш крабами, та ще й в супі!
- Klešni (ноги) королівського краба - 1 кілограм
- Віскі - 100 мілілітрів
- Бекон - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Картопля - 600 грам
- Селера Стеблеві - 100 грам
- Курячий бульйон - 1 літр
- Вершки жирні - 200 мілілітрів
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Червоний перець - 1/4 чайних ложки
- Кінза зелена - 1/4 пучка
- Сіль - За смаком
Клешні королівського краба необхідно відокремити від тулуба. Відваріть їх у трохи підсоленій воді до готовності. Очистіть м'ясо краба від хітину (панцира).
У каструльці або сотейнику з товстим денцем обсмажте нарізаний бекон і цибулю до золотого відтінку. Киньте вершкове масло і борошно, млоїте ще дві хвилини. Потім додайте віскі, трохи випарьте рідина.
Наріжте картоплю і селеру кубиками. Киньте овочі в каструльку. Залийте курячим бульйоном, доведіть до кипіння. Томіть вийшов суп на маленькому вогні, поки картопля не розвариться.
Тепер додайте м'ясо краба і влийте вершки. Приправити сіллю і poperčite. Доведіть суп до кипіння, залиште його готуватися буквально на дві-три хвилини. В кінці додайте рубану кинзу і часник. Подавайте блюдо гарячим!