Рецепт Суп «Lıvja» фото

Суп «Lıvja»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Осетинська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Lıvja - традиційне осетинське блюдо. М'ясо, овочі, спеції дають свій аромат бульйону, в результаті ви отримуєте дуже ситне, смачне і корисне блюдо - щось середнє між супом і м'ясним рагу.

Опис приготування:

Смачний суп з яловичиною готується просто і володіє пікантним насиченим смаком. Ливжа може бути густий, немов соус або у вигляді супу, зі сметаною або без, в залежності від виду використовуваного м'яса. Подавати ливжу краще в глиняному посуді, оскільки вона тримає температуру до години і більше, як ніби блюдо тільки що з вогню. Розповім вам, як приготувати суп"Ливжа" .

  • Яловичина - 700 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Чорний перець - 5 штук
  • Кріп - 1 пучок
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Гострий перець - За смаком
  • Вода - 3 L
суп
Підготуйте інгредієнти.
суп
М'ясо помийте, наріжте великими шматочками.
суп
М'ясо залийте 3 літрами води, поставте на вогонь. Коли закипить, зніміть піну і додайте цілу цибулину для прозорості бульйону, варите 1 час 30 хвилин.
суп
Картопля наріжте навпіл, морква великою соломкою.
суп
Бульйон сіль. Лук наріжте півкільцями, додайте в бульйон.
суп
Додайте моркву, варите 15 хвилин.
суп
Додайте картоплю, варіть ще 15 хвилин.
суп
Дрібно наріжте кріп, часник і гострий перець.
суп
Додайте кріп, чебрець, часник і гострий перець. Варіть 10-15 хвилин.
суп
Суп"Ливжа" готовий.
суп
Суп виходить дуже наваристий, ароматний і неймовірно смачний. Смачного!

Схожі рецепти