Сухарики для «Цезаря»
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва вже давно стало традиційним не тільки в меню ресторанів, але і на кухнях багатьох з нас. Приготувати його правильно не складає труднощів, але я розповім про один істотний інгредієнт.
Незважаючи на те, що це здається досить простим процесом, я хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати сухарики для "цезаря", щоб вони вийшли ароматними, неймовірно смачними і по-справжньому відповідали салатик.
Такі апетитні сухарі можна подавати і як окрему закуску до пива або вина.
- Хліб - 5-7 скибочок
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Пармезан - 2 Ст. Ложки
- Сушений часник - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Насамперед включіть її і нехай розігрівається до 180-190 градусів. Наріжте батон або хліб невеликими кубиками. У деяких варіантах хліб на сухарики ламають руками на невеликі шматочки довільної форми.
2. Викладіть хліб в мисочку і посоліть трохи за смаком.
3. Додайте щіпку перцю і для аромату трохи сушеного часнику.
4. Особливу пікантність сухарикам додасть Пармезан. Додайте пару жмень тертого сиру.
5. Додайте оливкову олію.
6. І все ретельно перемішайте.
7. Залишилося тільки викласти їх на деко і відправити в духовку хвилин на 10, щоб вони підрум'янилися і стали хрусткими.
8. От і все, невід'ємний інгредієнт знаменитого "цезаря" готовий! Додайте сухарики в салат безпосередньо перед подачею. Смачного!