Суфлемолочне
(покроковий рецепт з фото)
Люблю експериментувати, особливо з десертами. Дуже цікавий класичний рецепт суфле молочного, яке виходить надзвичайно ніжним і смачним.
Смачний десерт, який не потрібно випікати і не вимагає особливих кулінарних навичок. Таке суфле молочне в домашніх умовах стане відмінним вибором для сніданку або полудня, а діти особливо раді завжди таким солодощів.
- Сир - 400 грам
- Крем - 400 грам
- Молоко - 0, 5 склянки
- Жовток - 3 штуки
- Цукор - 100 грам
- Желатин - 20 грам
- Цукати - 2 Ст. Ложки
1. Для початку замочіть желатин, щоб він набряк. На цей процес йде близько 15 хвилин. Обов'язково запарюють його кип'яченою водою.
2. Потім одягли білки від жовтків і розітріть жовтки з цукром. Перелийте масу в ємність і поставте на водяну баню. Потім влийте молоко і варіть, постійно помішуючи, щоб маса не підгоріла.
3. Зніміть з вогню і додайте набряклий желатин. Ретельно все перемішайте і збийте масу до повного розчинення желатину. Дайте масі охолонути.
4. За час охолодження, протріть сир через сито. Додайте сметану і перемішайте.
5. Тепер додайте цукати. За необхідності можна їх нарізати, чим дрібніше, тим краще. Не додавайте родзинки, оскільки він трохи важкуватий і може посадити суфле. До охолодженої маси додайте яєчно-молочну суміш.
6. Все перемішайте і дайте постояти. Підготуйте тим часом форми.
7. Змочіть форми холодною водою. Після цього суфле можна розкласти по формах і поставити в холодильник. З даної кількості виходить 12 суфле.
8. Ось такі красиві суфлешкі вийшли у мене. У холодильнику вони застигають за кілька годин, після чого готові до вживання. Подаються вони на блюдце і за бажанням можуть бути прикрашені чим завгодно: цукатами, шоколадом, м'ятою і т.Д.