Судак в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Судак - це прекрасна риба, дієтична, але при цьому досить ніжна. Пропоную вам зберегти всю користь цієї риби і приготувати її на пару.
Якщо вам дісталося філе риби з кістками, то їх краще видалити до приготування. Присмачивши рибу сіллю і перцем за смаком, готуйте судака в пароварці на подушці з ароматної зелені. Блюдо виходить дуже ніжним, смачним і корисним. Докладніше, як приготувати судака в пароварці, читайте в покроковому рецепті.
- Філе судака - 400 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Кріп - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
На кожному шматочку філе риби зробіть надрізи. Додати сіль, поперчіть і збризніть рибу лимонним соком.
На дно пароварки покладіть вимиту зелень. Зверху викладіть філе.
Лимон наріжте півкільцями і на кожен шматочок риби покладіть по одній часточці.
Увімкніть пароварку і готуйте судака протягом 20 хвилин. Готову рибу подавайте з вареними овочами і свіжою зеленню. Смачного!