Судак в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Судак - це дуже смачна і при цьому нежирна риба. Ми запекти судака в горщику з овочами в дієти заливці, в результаті у нас вийде неймовірно смачне і можна навіть сказати дієтичне блюдо.
Це економічний і простий рецепт судака в горщику, Котрий, можна сказати, був придуманий мною особисто. Мені здається, він ідеально підійде для тих, хто сидить на дієті або для тих, хто просто стежить за своїм здоров'ям. На мій погляд, в цьому рецепті все гранично просто і при цьому гармонійно - риба і свіжі овочі. А зараз я розповім, як приготувати судака в горщику.
- Судак - 2 штуки
- Кабачок середній - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цвітна капуста - 200 грам
- Кефір нежирний - 0, 5 L
- Сіль - - За смаком
- Спеції - - За смаком
Для початку нам необхідно обробити рибу. Для цього ми відрізаємо голову, хвіст і плавники, потрошимо її і ретельно промиваємо.
Розрізаємо тушки на невеликі шматки і укладаємо на дно горщика.
Наступним шаром викладаємо кольорову капусту.
Тепер нарізаємо моркву соломкою, а кабачок ріжемо на середні шматочки і викладаємо в горщик поверх риби і капусти.
Солимо, додаємо спеції і заливаємо кефіром так, щоб він не діставав до краю 1-1, 5 см.
Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо в неї горщик на 1, 5 годину. Виходить дуже смачно і низкокалорийно.