«столичний» салат
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Цю класику російської кулінарії просто неможливо не знати, згодні? Але якщо ви ще ніколи не робили цей салатик в домашніх умовах, то перед вами докладний рецепт з покроковими фото. Запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Отже, представляю вашій увазі простий і дуже апетитний варіант, як приготувати"Столичний" салат. Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що головним інгредієнтом тут виступає саме м'ясо, а не ковбаса! Найкраще використовувати яловичину, але нежирна свинина теж підійде. М'ясо і овочі краще всього відварити заздалегідь і як слід остудити. Салатик хороший тим, що він чудово впишеться в святкове меню, а також стане відмінним варіантом обіду або вечері.
- Яловичина - 300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Солоні огірки - 3-4 штук
- Консервований горошок - 150-200 грам
- Сіль, перець, майонез, зелень - За смаком
1. М'ясо вимийте і зваріть до готовності в підсоленій воді.
2. Окремо зваріть овочі та яйця.
3. Остудіть і очистіть.
4. Наріжте середніми кубиками картоплю.
5. Морква можна також нарізати або натерти на тертці.
6. Подрібніть яйця.
7. Наріжте кубиками яловичину і відправте всі інгредієнти в салатник. Додайте горошок, попередньо злив рідина.
8. Додайте нарізаний огірочок, сіль за смаком і майонез. Можна поперчити трохи. Перемішайте і все, "Столичний" салат готовий.
Смачного!
Смачного!