Рецепт «столичний» салат фото

«столичний» салат
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Цю класику російської кулінарії просто неможливо не знати, згодні? Але якщо ви ще ніколи не робили цей салатик в домашніх умовах, то перед вами докладний рецепт з покроковими фото. Запам'ятовуйте!

Отже, представляю вашій увазі простий і дуже апетитний варіант, як приготувати "столичний" салат. Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що головним інгредієнтом тут виступає саме м'ясо, а не ковбаса! Найкраще використовувати яловичину, але нежирна свинина теж підійде. М'ясо і овочі краще всього відварити заздалегідь і як слід остудити. Салатик хороший тим, що він чудово впишеться в святкове меню, а також стане відмінним варіантом обіду або вечері.

  • Яловичина - 300 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Яйце - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Солоні огірки - 3-4 штук
  • Консервований горошок - 150-200 грам
  • Сіль, перець, майонез, зелень - За смаком
2. Окремо зваріть овочі та яйця.
4. Наріжте середніми кубиками картоплю.
6. Подрібніть яйця.

Схожі рецепти