Стейки з нерки
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу запропонувати вам рецепт приготування стейків з нерки. Цей різновид лососевих не всі знають, але запевняю вас, смак цієї риби не залишить вас байдужими. Дуже добре підійде тим, хто на дієті.
Нерка відрізняється від лосося кольором. Все сімейство лососевих має ніжно-рожевий колір, а колір нерки яскраво-червоний. І водиться ця риба на відміну від лосося в прісній воді. Подавайте стейк нерки з лимоном, а як гарнір відмінно підійде рис або легкий дієтичний салат.
- Файл nERKO - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Спеції для риби - За смаком
- Лимонний сік - 2-4 капель
1
Натріть нерки сіллю, перцем, улюбленими спеціями і оливковою олією. Залиште трохи промаринуватися.
2
Розігрійте духовку до 200 градусів і поставте в неї деко або чавунну сковороду, трохи змащену маслом. Нехай розігріється.
3
Покладіть в гарячу форму філе і запікайте протягом 20-25 хвилин.
4
Риба вийде рум'яної зверху і трохи хрусткою знизу. Вийміть рибу з духовки і збризніть її декількома краплями лимонного або лаймового соку.
5
Смачного!