Стейки з нерки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 35 хв.
Я хочу запропонувати вам рецепт приготування стейків з нерки. Цей різновид лососевих не всі знають, але запевняю вас, смак цієї риби не залишить вас байдужими. Дуже добре підійде тим, хто на дієті.
Опис приготування:
Нерка відрізняється від лосося кольором. Все сімейство лососевих має ніжно-рожевий колір, а колір нерки яскраво-червоний. І водиться ця риба на відміну від лосося в прісній воді. Подавайте стейк нерки з лимоном, а як гарнір відмінно підійде рис або легкий дієтичний салат.
- Файл nERKO - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Спеції для риби - За смаком
- Лимонний сік - 2-4 капель
1
Натріть нерки сіллю, перцем, улюбленими спеціями і оливковою олією. Залиште трохи промаринуватися.
2
Розігрійте духовку до 200 градусів і поставте в неї деко або чавунну сковороду, трохи змащену маслом. Нехай розігріється.
3
Покладіть в гарячу форму філе і запікайте протягом 20-25 хвилин.
4
Риба вийде рум'яної зверху і трохи хрусткою знизу. Вийміть рибу з духовки і збризніть її декількома краплями лимонного або лаймового соку.
5
Смачного!