Рецепт Стейк з індички фото

Стейк з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Картопля , Імбир , Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Побачили в магазині грудку індички - купуйте її відразу ж, не роздумуючи. Сьогодні розповім, як приготувати стейк з індички, який стане чудовою альтернативою звичної курячої грудях.

Опис приготування:

Стільки страв з індички існує, додамо до них ще одне. Такий стейк відмінно поєднується з будь-яким гарніром з овочів (тушкованих, варених, смажених або сирих). Правильно приготовані стейки виходять соковитими всередині, з приємною оку скоринкою. Можна приготувати додатково соус.

  • Солодка картопля - 750 грам
  • Оливкова олія - За смаком
  • Стейки індички - 4 штуки
  • Імбир - За смаком(3 см)
  • Цедра лимону - 2 чайних ложки
  • Бульйон - 125 мілілітрів
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1, 5 чайних ложки
  • Холодна вода - 1 Ст. Ложка
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Брокколі - За смаком
1
Вимийте стейки і витріть їх серветками. Сковороду розігрійте з оливковою олією і викладіть стейки, підсмажте їх з кожного боку по 2-3 хвилини.
2
Викладіть їх в тарілку, а сковороду поверніть на плиту. Очистіть і наріжте соломкою імбир.
3
Викладіть його в сковороду, додайте лимонну цедру, обсмажуйте 1 хвилину.
4
Влийте сік лимона і мед, в склянці змішайте крохмаль з водою і перекладіть на сковороду, влийте бульйон.
5
Доведіть масу до кипіння і варіть 3-5 хвилин. Викладіть в соус стейки індички і готуйте їх 1-2 хвилини.
6
Паралельно відваріть солодка картопля і розімніть його виделкою, приготуйте брокколі. Розділіть гарнір і індичку на 4 порції і відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти