Стейк з індички з кісточкою
(покроковий рецепт з фото)
Стейк з індички - це смачна і корисна їжа. Адже м'ясо цього птаха вважається дієтичним. А приготувати такий стейк дуже легко.
Смачний і соковитий стейк з індички з кісточкою ви легко зможете приготувати, скориставшись цим рецептом. М'ясо індички зовсім нежирне і, щоб воно не вийшло сухим, я пропоную трохи протушкувати стейки в духовці. Рецепт простий, інгредієнти цілком доступні, так що я думаю, що ніяких труднощів в процесі приготування у вас не виникне. Хай щастить!
- Гомілку індички - 1-1, 2 кілограма
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Підготуємо всі продукти, які нам знадобляться.
Чистий цибулю і Chesnok, гомілку нарубаємо на шматки. Цибуля наріжемо півкільцями, часник подрібнити. Обсмажити цибулю з часником на рослинній олії.
Стейки індички солимо і перчимо. Поки ми будемо займатися цибулею, м'ясо якраз злегка промаринуется.
Сильно нагріваємо сковороду гриль або будь-яку іншу важку сковороду. Без масла обсмажити стейки з кожного боку по 3-4 хвилини до рум'яної скоринки. Потім додамо 1/3 склянки води і обсмажену цибулю і ставимо сковороду в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.