Спаржа в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувавши спаржу за цим рецептом ви зрозумієте, чому її вважають делікатесом! Це так смачно, що ви будете не раз готувати спаржу саме цим способом!
Класичний рецепт приготування спаржі в духовці настільки простий, що втілити його в життя зможе навіть сама недосвідчена господиня. А кулінарів зі стажем він безсумнівно порадує новими відтінками смаку!
Спаржу потрібно вимити, відрізати тверду частину, обсушити на рушник.
Бекон нарізати тонкими-тонкими скибочками (якщо ви купили вже нарізаний бекон в упаковці - ще краще і менше мороки! ).
В окремій тарілці змішати масло з пропущеним через прес часником, сіллю і чорним перцем.
Кожне стебло спаржі обернути смужкою бекону, вмочити в пряне масло і викласти на теплий деко.
Поставити деко зі спаржею в духовку, розігріту до 200 ° С на 15 хвилин. Бекон повинен підсмажитися, а спаржа всередині залишитися м'якою. Перевіряється елементарно - зубочисткою, виделкою, кінчиком ножа.
Подавати спаржу слід гарячої, з білим соусом і свіжими овочами.
- Sparzha - 0, 5 кілограма
- Бекон - 300 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець дущістий мелений- За смаком
Спаржу потрібно вимити, відрізати тверду частину, обсушити на рушник.
Бекон нарізати тонкими-тонкими скибочками (якщо ви купили вже нарізаний бекон в упаковці - ще краще і менше мороки! ).
В окремій тарілці змішати масло з пропущеним через прес часником, сіллю і чорним перцем.
Кожне стебло спаржі обернути смужкою бекону, вмочити в пряне масло і викласти на теплий деко.
Поставити деко зі спаржею в духовку, розігріту до 200 ° С на 15 хвилин. Бекон повинен підсмажитися, а спаржа всередині залишитися м'якою. Перевіряється елементарно - зубочисткою, виделкою, кінчиком ножа.
Подавати спаржу слід гарячої, з білим соусом і свіжими овочами.