Рецепт Спаржа в духовці фото

Спаржа в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Спаржа
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід
Гарячі страви

Приготувавши спаржу за цим рецептом ви зрозумієте, чому її вважають делікатесом! Це так смачно, що ви будете не раз готувати спаржу саме цим способом!

Класичний рецепт приготування спаржі в духовці настільки простий, що втілити його в життя зможе навіть сама недосвідчена господиня. А кулінарів зі стажем він безсумнівно порадує новими відтінками смаку!

Спаржу потрібно вимити, відрізати тверду частину, обсушити на рушник.

Бекон нарізати тонкими-тонкими скибочками (якщо ви купили вже нарізаний бекон в упаковці - ще краще і менше мороки! ).

В окремій тарілці змішати масло з пропущеним через прес часником, сіллю і чорним перцем.

Кожне стебло спаржі обернути смужкою бекону, вмочити в пряне масло і викласти на теплий деко.

Поставити деко зі спаржею в духовку, розігріту до 200 ° С на 15 хвилин. Бекон повинен підсмажитися, а спаржа всередині залишитися м'якою. Перевіряється елементарно - зубочисткою, виделкою, кінчиком ножа.

Подавати спаржу слід гарячої, з білим соусом і свіжими овочами.


  • Sparzha - 0, 5 кілограма
  • Бекон - 300 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець дущістий мелений- За смаком
Класичний рецепт приготування спаржі в духовці настільки простий, що втілити його в життя зможе навіть сама недосвідчена господиня. А кулінарів зі стажем він безсумнівно порадує новими відтінками смаку!

Спаржу потрібно вимити, відрізати тверду частину, обсушити на рушник.

Бекон нарізати тонкими-тонкими скибочками (якщо ви купили вже нарізаний бекон в упаковці - ще краще і менше мороки! ).

В окремій тарілці змішати масло з пропущеним через прес часником, сіллю і чорним перцем.

Кожне стебло спаржі обернути смужкою бекону, вмочити в пряне масло і викласти на теплий деко.

Поставити деко зі спаржею в духовку, розігріту до 200 ° С на 15 хвилин. Бекон повинен підсмажитися, а спаржа всередині залишитися м'якою. Перевіряється елементарно - зубочисткою, виделкою, кінчиком ножа.

Подавати спаржу слід гарячої, з білим соусом і свіжими овочами.

Схожі рецепти