Спаржа на пару
(покроковий рецепт з фото)
Найкращий спосіб приготування спаржі - відварити її на пару! Таким чином ми можемо зберегти не тільки цілісність, але і всі корисні властивості цього продукту. Спробуйте!
Перед вами простий рецепт приготування спаржі на пару. Якщо ви готуєте молоду спаржу, враховуйте, що варити її треба менше на 1-2 хвилини, ніж стару. Спаржа подається до столу в гарячому вигляді. Ет прекрасне і дуже корисне доповнення до основної страви і гарнірів. Хай щастить!
- Sparzha - 0, 5 кілограма
- Вода - За смаком
Спаржу ретельно промиваємо, а потім очищаємо. Якщо вона занадто велика, поріжте її на половинки. У каструлю влийте воду (рівень 2, 5-3 см). Зверху встановіть сітку для варіння на пару.
Викладіть спаржу в ємність, накрийте кришкою. Поставте каструлю на вогонь.
Готується спаржа 5-6 хвилин до м'якості, а також придбання яскраво-зеленого кольору.
Готово! Смачного!