Спагеті з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування спагетті з фаршем. Таке блюдо дуже популярно в Італії. Приготувати його зовсім не складно, і багато часу для його приготування не потрібно.
Дуже просте в приготуванні блюдо, яке ми готуємо як мінімум раз на місяць або частіше - це спагетті з фаршем. Зручне блюдо: готується дуже просто, і тому навіть діти знають, як зробити спагетті з фаршем. І за часом все 15-20 хвилин забирає. Однак за смаком страва чудове, НЕ делікатес звичайно, але як буденний обід або вечерю підходить дивовижно. Отже, розповідаю як приготувати спагетті з фаршем! Рецепт з фото вам допоможе.
- Спагеті - 400 грам
- Фарш - 500 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Помідори у власному соку - 100 мілілітрів (або томатний соус)
- Сіль, перець, спеції - За смаком
У сковороді розтоплюємо невелику кількість жиру (вершкового масла, наприклад). Одночасно при цьому ставимо варитися спагетті (так, як зазначено на упаковці).
Додаємо фарш і, перемішуючи, підсмажуємо його протягом 4-5 хвилин. Фарш за цей час підрум'яниться. Потім додаємо пару зубчиків подрібненого часнику і перемішуємо.
Додаємо томатну пасту.
Перемішуємо і готуємо 1-2 хвилину. Фарш і томатна паста повинні схопитися.
Додаємо подрібнені помідори у власному соку (якщо їх немає, можна додати простий кетчуп або томатний соус) і спеції. Перемішуємо і готуємо ще 4-5 хвилин, після чого знімаємо з вогню і подаємо з відвареними до готовності спагетті. При подачі можна посипати тертим сиром і свіжою зеленню.