Соус до спагеті з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Звичайні макарони вже не радують? Побалуйте себе і рідних спагетті з дивовижним і ситним соусом. Розповім, як приготувати соус до спагетті з фаршем так, щоб він вигідно відтіняв блюдо.
Соус до спагеті подавайте гарячим. Полийте їм макарони (або викладіть поруч). Експериментуйте з видами фаршу і приправами, це подарує вам новий смак знайомого блюда і вирішить питання різноманітного буденного раціону.
- Фарш із яловичини - 2, 5 кілограма
- Спагеті - 1 кілограм
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Часник - 6 зубчиків
- Біле вино - 1 Склянка
- Томати - 800 грам
- Томатна паста - 100 грам
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Петрушка - 1 пучок
1. Подрібніть цибулю середнього розміру кубиками.
2. Подрібніть кубиками болгарський перець.
3. Часник теж подрібніть.
4. У сковороді на середньому вогні обсмажте фарш до коричневого кольору.
5. В окремій сковороді обсмажити цибулю, перець і часник до готовності.
6. Додайте в суміш овочів томатну пасту.
7. Додайте фарш в соус, також додайте вино, сіль, цукор, чебрець і оливкове масло.
8. Готуйте соус протягом години на повільному вогні, подавайте його з готовими спагетті.