Спагеті з фаршем і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Бери ложку, читати хліб, збирайся на обід. А щоб приготувати смачний обід, пропоную вам рецепт приготування спагетті з фаршем і грибами.
Щоб приготувати спагетті з фаршем і грибами в домашніх умовах, вам знадобиться окремо приготувати соус і спагетті. Для соусу можна використовувати будь-який фарш - курячий або свинячий, можна яловичий.
- Спагеті - 400 грам
- Бекон - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Томатна паста - 50 грам
- Фарш м'ясний - 600 грам
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Орегано - 1/2 чайних ложки
- Печериці - 100 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 20 грам
- Пармезан - 50 грам
- Зелень - За смаком
Пропускаємо цибулю через м'ясорубку.
Часник натираємо на дрібній тертці.
Нарізаємо бекон кубиками.
У каструлі обсмажуємо на оливковій олії подрібнені часник, бекон і цибулю. Через 10 хвилин додаємо фарш, солимо. Готуємо ще 5 хвилин. Заливаємо томатну пасту, склянка води, спеції і додаємо ще солі, якщо потрібно. Варимо до закипання і вимикаємо. Ми залишаємо соус остигати.
Тепер варимо макарони. Варимо їх в підсоленій воді протягом 15 хвилин на середньому вогні. Після відкидаємо макарони на друшляк, подаємо на тарілці, заливаємо соусом, перемішуємо. Посипаємо макарони тертим сиром. Блюдо готово! Смачного!