Соус з журавлини на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте подавати гаряче, але в останній момент згадали про соус? Всього за 20 хвилин ви можете зробити насичений, апетитний, ароматний ягідний соус, який зведе з розуму і близьких, і гостей
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати соус з журавлини на швидку руку. Він ідеальний для м'яса або птиці, подається до столу як теплим, так і холодним. Додавання апельсина надає особливу пікантну нотку, так що якщо він є під рукою, обов'язково додайте цедру в соус. Журавлина - корисна, смачна і приголомшливо зручна в роботі. Сміливо беріть на замітку рецепт!
- Журавлина - 3 склянки
- Цукор - 1/2 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Цедра апельсина - 2 чайних ложки
1. Ягоди вимийте, обсушити і викладіть в сотейник. Додайте цедру апельсина, воду і цукор.
2. Поставте на вогонь і після закипання млоїте на середньому вогні близько 15 хвилин, періодично помішуючи.
3. Як тільки загус, зніміть його з вогню, трохи остудіть і подавайте до столу.
Дуже класний соус з журавлини на швидку руку, обов'язково спробуйте!
Дуже класний соус з журавлини на швидку руку, обов'язково спробуйте!