Соус з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете урізноманітнити подачу домашніх страв або надати новий смак вже звичним? Тоді зверніть увагу на цей соус з волоськими горіхами з італійської кухні. Дуже незвично і дуже смачно!
Такий соус можна приготувати за вказаною рецептурою, а якщо вам подобається більш густа консистенція, то додайте при подрібненні в блендері кілька скибочок хліба або побільше сиру. А якщо соус вийшов дуже густим, додайте молоко.
- Ядра волоських горіхів - 40 грам
- Кедрові горішки - 15 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Часник - 1/2 зубчики
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Пармезан тертий - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Підготуйте всі необхідні продукти.
2. У чашу блендера покладіть крупно нарізані ядра волоських горіхів, влийте ¾ склянки молока і подрібніть до однорідної маси.
3. Додайте оливкову олію, кедрові горішки, часник, сіль і 2-3 столові ложки тертого сиру. Все перемішайте до отримання кремовою маси.
4. Горіховий соус готовий. Подайте його до пасти (додавши трохи води, в якій варилися макарони) або К равіолі. Смачного!