Рецепт Соус з кабачків фото

Соус з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Соуси , Для птахів , До м'яса
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Соус з кабачків - незвичайний і навіть рідкісний гість на столах, але ж дуже даремно! Соус з кабачків не відніме багато зусиль і грошових витрат, хоча до смаку не поступиться багатьом іншим дорогим соусів.

Опис приготування:

Спосіб приготування соусу з кабачків:

1.) Помити і очистити від шкірки кабачки. Очистити від насіння і порізати кабачки дрібними кубиками. Покласти в сковорідку на повільний вогонь.

2.) Лук очистити і теж нарізати якомога дрібніше. Додати до кабачки в сковорідку. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 10 хвилин.

3.) Потім цибулю і кабачки покласти в глибоку миску і подрібнити блендером. Потім посолити, поперчити, додати сметани, часник, зелені і знову збити блендером.

Готово!

Соус з кабачків можна подавати до будь-якої страви - м'ясного або овочевого. Такий соус (якщо зробити його більш густим - додавши туди, наприклад, сушіння гриби, оливки, хліб) можна намазувати на хліб і подавати у вигляді закуски.

Бажаю удачі!


  • Кабачки - 300 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Крем - 100 грам
  • Сіль, перець, зелень - - За смаком
  • Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
Спосіб приготування соусу з кабачків:

1.) Помити і очистити від шкірки кабачки. Очистити від насіння і порізати кабачки дрібними кубиками. Покласти в сковорідку на повільний вогонь.

2.) Лук очистити і теж нарізати якомога дрібніше. Додати до кабачки в сковорідку. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 10 хвилин.

3.) Потім цибулю і кабачки покласти в глибоку миску і подрібнити блендером. Потім посолити, поперчити, додати сметани, часник, зелені і знову збити блендером.

Готово!

Соус з кабачків можна подавати до будь-якої страви - м'ясного або овочевого. Такий соус (якщо зробити його більш густим - додавши туди, наприклад, сушіння гриби, оливки, хліб) можна намазувати на хліб і подавати у вигляді закуски.

Бажаю удачі!

Схожі рецепти