Соус з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Соус з кабачків - незвичайний і навіть рідкісний гість на столах, але ж дуже даремно! Соус з кабачків не відніме багато зусиль і грошових витрат, хоча до смаку не поступиться багатьом іншим дорогим соусів.
Спосіб приготування соусу з кабачків:
1.) Помити і очистити від шкірки кабачки. Очистити від насіння і порізати кабачки дрібними кубиками. Покласти в сковорідку на повільний вогонь.
2.) Лук очистити і теж нарізати якомога дрібніше. Додати до кабачки в сковорідку. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 10 хвилин.
3.) Потім цибулю і кабачки покласти в глибоку миску і подрібнити блендером. Потім посолити, поперчити, додати сметани, часник, зелені і знову збити блендером.
Готово!
Соус з кабачків можна подавати до будь-якої страви - м'ясного або овочевого. Такий соус (якщо зробити його більш густим - додавши туди, наприклад, сушіння гриби, оливки, хліб) можна намазувати на хліб і подавати у вигляді закуски.
Бажаю удачі!
- Кабачки - 300 грам
- Часник - 2 зубчики
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Сіль, перець, зелень - - За смаком
- Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
1.) Помити і очистити від шкірки кабачки. Очистити від насіння і порізати кабачки дрібними кубиками. Покласти в сковорідку на повільний вогонь.
2.) Лук очистити і теж нарізати якомога дрібніше. Додати до кабачки в сковорідку. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 10 хвилин.
3.) Потім цибулю і кабачки покласти в глибоку миску і подрібнити блендером. Потім посолити, поперчити, додати сметани, часник, зелені і знову збити блендером.
Готово!
Соус з кабачків можна подавати до будь-якої страви - м'ясного або овочевого. Такий соус (якщо зробити його більш густим - додавши туди, наприклад, сушіння гриби, оливки, хліб) можна намазувати на хліб і подавати у вигляді закуски.
Бажаю удачі!