Соус з червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Соус з червоною ікрою можна подавати до будь-яких страв. Звичайно, більш гармонійно він поєднується з рибою і морепродуктами, адже з червоною ікрою вони складають ідеальну пару. Але і м'ясо з ним буде смачніше!
Якщо ви хочете знати, як приготувати соус з червоною ікрою, просто прочитайте цей рецепт. Такий чудовий соус перетворить будь-яку страву. Навіть звичайна рибна котлета стане королевою вашого столу, якщо її подати її з ікорним соусом.
- Luk-salotų - 1 штука
- Вершки жирні - 1 Склянка
- Біле сухе вино - 50 мілілітрів
- Червона ікра - 1 Ст. Ложка
Лук-шалот вимийте і очистіть. Нарубаєте його якомога дрібніше і підсмажте до золотистого кольору на вершковому маслі. Наполягати вино, дайте йому закипіти.
Вершки закип'ятити, налийте в піалу. До них додайте ложку з гіркою червоної ікри. Додавайте ікру тільки коли вершки повністю охолонуть. Потім додайте обсмажену цибулю-шалот.
Перемішайте всі інгредієнти. Готовий соус поставте в холодильник, щоб він повністю охолов. Подавайте, наприклад, з рибними котлетами.