Рецепт Соус з червоною ікрою фото

Соус з червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершки , Морепродукти , Ікра
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Соус з червоною ікрою можна подавати до будь-яких страв. Звичайно, більш гармонійно він поєднується з рибою і морепродуктами, адже з червоною ікрою вони складають ідеальну пару. Але і м'ясо з ним буде смачніше!

Опис приготування:

Якщо ви хочете знати, як приготувати соус з червоною ікрою, просто прочитайте цей рецепт. Такий чудовий соус перетворить будь-яку страву. Навіть звичайна рибна котлета стане королевою вашого столу, якщо її подати її з ікорним соусом.

  • Luk-salotų - 1 штука
  • Вершки жирні - 1 Склянка
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
  • Червона ікра - 1 Ст. Ложка
соус з червоною ікрою - фото крок 1
Лук-шалот вимийте і очистіть. Нарубаєте його якомога дрібніше і підсмажте до золотистого кольору на вершковому маслі. Наполягати вино, дайте йому закипіти.
соус з червоною ікрою - фото крок 2
Вершки закип'ятити, налийте в піалу. До них додайте ложку з гіркою червоної ікри. Додавайте ікру тільки коли вершки повністю охолонуть. Потім додайте обсмажену цибулю-шалот.
соус з червоною ікрою - фото крок 3
Перемішайте всі інгредієнти. Готовий соус поставте в холодильник, щоб він повністю охолов. Подавайте, наприклад, з рибними котлетами.

Схожі рецепти